Ny programserie om grillmat på Matkanalen og Snapchat

mat kjøtt

En ny programserie om grillmat er nå på Matkanalen og Snapchat. Med oppskrifter på alt fra klassiske grillfavoritter som pølser og burger, til deilige vegetarretter – vil selv de ferskeste grillerne bli inspirert til å fyre opp grillen hver dag hele sommeren.

Matkanalen serverer matprogrammer til foodies i alle aldre på TV og i sosiale medier. Nå har kanalen fått en egen programserie for grillmat hver onsdag og lørdag i juni, juli og august.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Grillen er et fantastisk samlingssted og bringer matglede til uteplassen, men vi glemmer ofte at grønnsaker, sopp, frukt og brød også kan grilles. Ved å løfte frem grønnsaker på grillen, får de en helt annen smak og konsistens, og det gir rett og slett en herlig opplevelse, sier Hanne-Lene Dahlgren, forfatter av «En skikkelig digg kokebok». 

Mens Hanne-Lene skal lære bort sine beste triks for å lage enkel – men skikkelig god – vegetarmat til travle familier, skal Bård presentere kjøttbaserte retter bedre egnet til helgegrilling. Spektere av retter vil strekke seg fra Portobellotaco og Halloumisalat med grillet vannmelon og asparges, til pulled pork og ørret på planke. Alle rettene blir tilberedt på Webers utvalg av griller, og vil være enkle å kopiere.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

– Jeg har ikke grillet så veldig mye i mitt liv, rett og slett fordi jeg synes det har vært vanskelig å få et godt resultat. Nå som jeg har fått bruke en Weber-grill skjønner jeg hvor lett det kan være å regulere temperatur og å få et knallbra resultat. Nå blir det mye grilling fremover! avslutter, Hanne-Lene. 

Alle oppskriftene i programmet vil bli å finne på weber.com.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.