Ny Mercedes-Benz CLS Coupé

mercedes cls

Nye CLS Coupé er tredje generasjon av modellserien som i 2003 introduserte et helt nytt segment. Med et dynamisk design, avanserte assistansesystemer og helt nye motorer settes nå en ny standard i klassen. Bilen forventes til Bodø i mars 2018.

Den nye fronten får et aggressivt uttrykk med diamantgrill og singellamell i trapesform som breddes mot basen i likhet med sportsmodellene i AMG GT-familien. De nye frontlyktene er redesignet og understreker ytterligere det dynamiske designet og sørger for en hissig holdning med vinkelrette kjørelys.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

– Et betydelig antall norske kunder har forelsket seg i coupé-variantene til Mercedes-Benz, men enkelte har savnet de praktiske aspektene ved en sedan. Nye CLS Coupé er et perfekt kompromiss og representerer på mange måter den ultimate balansen mellom elegant design og praktiske egenskaper, sier Kjetil Myhre, Direktør Mercedes-Benz personbil.

Interiøret i nye CLS Coupé er sterkt inspirert av flaggskipet S-Klasse og den elegante E-Klasse Coupé. De lange horisontale linjene i dashbordet understreker bilens innvendige plass, og det nye rattet, som er hentet direkte fra S-Klasse, gjør det lettere enn noen gang å betjene de mange funksjonene og assistansesystemene.

Les også:  Forsvarsministeren åpner Øvelse Nord i Bodø

Atmosfærebelysningen «Ambient lighting» åpner for å velge mellom 64 ulike farger, som nå også inkluderer luftventilene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.