Ny kraftfull blender fra Braun med nye muligheter

handeland

Braun lanserer nå en blender med ny teknologi som gjør at du kan velge mellom flere ulike typer av konsistenser alt etter hva du foretrekker i din matlaging.

Den nye blenderen kan også under tilberedningen varme opp suppen til perfekt temperatur for umiddelbar servering. Braun Powerblender 9 kommer med en trekantet kolbe bestående av Tritan™, en sterk motor med 18 ulike forhåndsinnstilte programmer som gjør matlagingen til en fryd.

Nye Braun Powerblender 9 byr på det beste innen ny teknologi samtidig som den er en kraftfull blender med mange innovative funksjoner og intuitiv presisjon. Touchskjermen gjør det enkelt å stille inn blant de 18 matprogrammene, og funksjonen iTextureControll sørger for et perfekt blandingsresultat uansett om du ønsker grovhakket tekstur eller fin puré. 

Les også:  Ny LED-belysning: Norges eldste bryggeri sparer mer enn 100 prosent strøm!

Du starter med å velge ett av de seks fullautomatiske matprogrammene for å starte blenderen. Deretter velger du den ønskede konsistensen: fin, medium eller grov. Det finnes i alt 18 blenderinnstillinger, enkelt å justere. Brauns nyskapende trekantede kolbe garanterer et resultat som er 60 prosent finere og 4 ganger raskere resultat da den fordeler ingrediensene på en optimal måte. Blenderens 10 manuelle hastighetsinnstillinger og en mulit-speed-pulsinnstilling gjør at du kan tilsette alle dine ingredienser uten å tenke på om de er for harde eller bløte. Kolben er laget av Tritan, et svært holdbart materiale av BPA-fri plast som samtidig er avvisende overfor lukt- og smakspåvirkninger. 

Les også:  Nå kan det bli dyrt å grønnvaske

Blenderen har en innovativ teknologi med en rustfri kobling, motor på 1600 watt med opptil 45.000 0/min i motorhastighet – hvilket gir den meget høye kvaliteten på resultatet. 

– Dette er en blender med tysk kvalitet på sitt aller beste som kværner selv harde ingredienser som rotgrønnsaker og isbiter raskt og effektivt, sier Margita Westéus, kategorisjef De’Longhi Scandinavia.

Blenderen har et rengjøringsprogram som sørger for enkel rengjøring og som sammen med en rekke andre funksjoner, gjør blenderen til den perfekte partneren på kjøkkenet. 

Les også:  FINN har Norges beste omdømme

Som alle andre Braun-produkter er Braun Powerblender 9 designet, utviklet og produsert i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Braun er kjent for sin høye estetikk, funksjonalitet og kvalitet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.