Ny funksjon på dating-appen happn – Så viktig er det å ha felles interesser

date

Vi kjenner alle til den gamle talemåten «motsetninger tiltrekker hverandre». Men er det egentlig noe sannhet i dette, eller blir vi mer tiltrukket av likheter? For å finne ut av dette har datingappen happn laget den nye funksjonen «Similarities».

Med denne nye funksjonen kan personer umiddelbart oppdage de tingene de har til felles med andre single i appen. Hele 91 prosent av norske single synes det er viktig å ha samme lidenskaper og interesser som sin fremtidige Crush. Først og fremst er det viktig for å kunne gjøre ting sammen og ha noe å snakke om. Det svarte mer enn annenhver singel.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

Men hvilke interesser eller egenskaper deler brukerne helst med sin fremtidige Crush? At man har de samme målene og tankene om fremtiden topper listen. Men det anses også viktig å ha samme smak og interesser når det gjelder film, musikk og bøker.

Topp 5: Viktigst å ha til felles ifølge nordmenn

  1. Samme mål og tanker om fremtiden
  2. Samme smak og interesser når det gjelder film, bøker og musikk
  3. Samme type oppvekst og familierelasjoner
  4. Samme sosioøkonomiske bakgrunn
  5. Samme religion
Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

Undersøkelsen er gjort i forbindelse med at happn har lansert en ny funksjon der brukerne kan se hvilke likheter de har med andre brukere. Gjennom denne funksjonen kan single enkelt se hva de har til felles med sin potensielle Crush.

For de som synes at felles interesser er en avgjørende faktor, blir letingen mer effektiv. Appen undersøker potensielle likheter mellom to ulike brukere basert på deres profilinformasjon, for eksempel personlighetstrekk og hvor de befinner seg oftest, noe som deretter blir lagt til i profilene deres. Tanken er å rette oppmerksomheten til andre elementer i tillegg til det tradisjonelle første profilbildet og vise frem lidenskapene og likhetene som ofte fører til en Crush!

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

– Med denne nye funksjonen ønsker vi å forbedre datingopplevelsen for våre brukere. Personlighet, lidenskaper og felles interesser er tross alt det som fanger interessen og gjør at vi gjerne vil bli bedre kjent med en person. Derfor vil jeg oppfordre alle brukere til å fylle ut profilen med informasjon. Selv små detaljer kan øke sjansen for en romanse, sier Marinet Ravinet, Head of Trends i happn.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.