Ny bok: Scheie spør om fotball

Scheie spør om fotball

Få, om noen, i Norge kan mer om fotball enn Arne Scheie som i mer enn 40 år kommenterte fotball på NRK. Nå har fotballorakelet Scheie og quizekspert Christian Haugen-Flermoe samlet 1000 spørsmål om fotball i en ny quizbok med tittelen «Scheie spør om fotball».

Her tester de dine kunnskaper og stiller spørsmål om alle tenkelige temaer hentet fra fotballens verden. Du finner spørsmål om store og små klubber, kjente og ukjente spillere, Premier League og Eliteserien, gule og røde kort, triumfer og nederlag, hjemmebaner og trofeer, supportergrupperinger og kjendisfans, fotballfilmer og fotballsanger, keepere og kapteiner, draktfarger og klubbsymboler, Barcelona og Bodø/Glimt. Både den som bare ser en fotballkamp på TV i ny og ne og blodfans vil finne fengende spørsmål i denne quizboken.

Les også:  Her er Harald Berg-statuen

– Vi tror alle som liker fotball vil finne mye å glede seg over i denne spørreboken. Det er både lette og vanskelige spørsmål, og mange vil finne spørsmål om sin favorittklubb og sine favorittspillere. Test deg selv eller lag konkurranser med slekt og venner!, oppfordrer Arne Scheie.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.