Ny app kan forbedre parforholdet ditt

I sommer ble Parweb.no lansert, og i januar kommer den som app. Parweb er en ny tjeneste for par som ønsker et tryggere parforhold uten å måtte oppsøke terapeut. Mer enn seks hundre par har allerede brukt tjenesten.

Dette viser at behovet for lett tilgjengelig parterapi og samlivsveiledning er stort. Enten man er i krise eller bare har hverdagsproblemer, kan små endringer gi en bedre hverdag.

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

– Etter å ha jobbet som parterapeut i femten år, har jeg hørt utallige historier om hvor lang dørstokkmila kan være, og om hvor mange som gir opp hvis de ikke finner tonen med den første terapeuten de møter», sier gründer og psykolog Andreas Løes Narum.

Parweb er en brukervennlig nettjeneste hvor par får profesjonelle samlivsråd i form av introduksjon til samtale. Paret gjennomfører én og én samtale i den rekkefølgen Narum har erfart er mest konstruktiv for den utfordringen paret velger å snakke om. Dette er nyskapende, nettbaserte teknikker som får folk til å bruke mer tid sammen uten skjerm. Selv om introduksjonen til samtalen er på video, tar den bare noen minutter, mens samtalene kan og bør ta god og lang tid – uten skjerm, og de kan gjennomføres der du trenger det mest, nemlig hjemme.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

Parweb finnes som webtjeneste og lanseres nå i januar som app for Android og iOS.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.