Ny AniCura region for veterinærtjenester i Nord-Norge

veterinær

AniCura oppretter en ny region med seks klinikker for veterinærmedisin i Nord-Norge. Tanken bak storsatsingen er å styrke tilgjengeligheten og utviklingen av avansert veterinærmedisin i regionen.

AniCuras nye region, Region Nord, består av AniCura Dyresykehuset Tromsø, AniCura Dyreklinikken Tromsdalen og AniCura Dyreklinikken Kvaløya sammen med tre nye klinikker som ble innlemmet i AniCura den 1. september. Harstad Dyreklinikk, Sortland Dyreklinikk og Finnsnes Dyreklinikk.

Les også:  Ekstra anløp av Skrova

– Det er et klart behov for mer avansert veterinærhjelp og bedre tilgjengelighet i Nord-Norge der befolkningen er spredt ut over et stort geografisk område. Ved å kombinere kompetansen og ressursene til disse kvalitetsklinikkene kan vi utvikle og forbedre tilbudet innen veterinærmedisin i denne regionen på en måte som tidligere ikke var mulig, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

Tilsammen behandler disse klinikkene rundt 46 000 pasienter årlig, og har mer enn 40 ansatte veterinærer, dyrepleiere og assistenter i Nord-Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.