NRK integreres i Telenors T-We-løsning

tv nyheter nrk

NRKs app er allerede tilgjengelig for kundene. Nå blir det enda enklere å finne innholdet fra NRK når Telenor i tillegg legger alle NRKs kanaler inn i Ukesarkivet. Dermed blir NRKs programmer bare et tastetrykk unna. 

– Vi er stolte av å kunne tilby denne tjenesten til kundene. NRKs produksjoner er synonymt med kvalitet, og nå får kundene enda bedre tilgang til et mangfold av lokalt innhold som gjelder for alle NRK-kanaler, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor.

Les også:  Norsk Folkehjelp: – Det ser ut som folk tar gode valg i vinterferien

Med T-We kan du enkelt gå tilbake i tid og se programmene du gikk glipp av i opptil sju dager. Se alt fra «Mesternes mester» til «Nytt på Nytt» og «Dagsrevyen» akkurat når det passer deg. Programmene er lett tilgjengelig i TV-guiden, eller i T-We-portalen. 

Stort fortrinn
– Lokalt innhold, altså norsk humor, underholdning og nyheter, er veldig viktig for oss og kundene. Denne sjangeren gir oss det fremste konkurransefortrinnet for oss som TV-distributør mot de store globale aktørene. Vi legger derfor mye vekt på å løfte fram norsk innhold i T-We. 

Les også:  Nyhet: Barnekanalen Moonbug nå på Allente

– Ved å ta redaksjonelle grep kan vi vise dette fram og være et stort utstillingsvindu for norskprodusert innhold, og NRK er selvsagt en viktig aktør i denne sammenhengen, sier Camilla Amundsen. 

Telenor har tidligere presentert en oversikt over de mest strømmede programmene i T-We.

– Nå som NRKs ukesarkiv er inne i portalen, tror vi NRKs titler vil prege oversikten over de mest strømmede programmene i mye større grad, sier Amundsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.