Norwegian vinner stor internasjonal pris

norwegian

Norwegian er kåret til «Value Airline of the Year» av Air Transport World, et ledende internasjonalt luftfartsmagasin. Norwegian har satt sine spor i det globale markedet med et godt kvalitetsprodukt til en lav pris, ifølge juryen.

Magasinet Air Transport World deler ut priser årlig til ulike aktører i luftfarten og prisen til Norwegian deles ut i Dublin 28. mars.

– Jeg vil gratulere konsernsjef Bjørn Kjos og resten av hans team med en velfortjent pris. Juryen er meget imponert over det selskapet har oppnådd og Norwegians kontinuerlige innovasjon. Selskapet har vist at det å reise langt kan gjøres til en lav pris, sier sjefredaktør i Air Transport World, Karen Walker.

Les også:  Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge

– Dette er en stor annerkjennelse for oss i Norwegian og ville ikke vært mulig uten alle våre dedikerte medarbeidere. Norwegian ble grunnlagt for å kunne gi alle muligheten til å fly, og høy kvalitet til en lav pris er hva vi etterstreber å tilby de reisende i alle markeder vi går inn i, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Tidligere i år ble Norwegian kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter for tredje år på rad og Europas beste lavprisselskap for femte år på rad av SkyTrax World AirlineAwards.  Norwegian ble også kåret til «Årets flyselskap» av CAPA- Center for Aviation i september.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.