Norwegian inngår avtale med politiet

norwegian

Politiet har valgt Norwegian som foretrukken leverandør på 20 ruter. Kontrakten gjelder for to år med mulighet for to års forlengelse. Avtalen omfatter både innenriksflyginger i Norge, flygninger i Skandinavia og Europa.

Den nye avtalen innebærer at Politi- og lensmannsetaten og Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) skal prioritere Norwegian i Norge og Skandinavia ved kjøp av fleksible billetter.

En stor del av politiets reiser foregår innenlands i Norge og Skandinavia. I tillegg omfatter avtalen flyvninger i Europa. 

Les også:  Betydelige helseplager blant beboere nær vindpark

– Det er en tillitserklæring at Politiet velger Norwegian. Det tar vi som et tegn på at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris. Vi er også glade for at vi ser en positiv utvikling i forretningsmarkedet, noe som tyder på at mange bedrifter både er prisbevisste og opptatt av å velge det mest bærekraftige alternativet når de skal ut å fly, sier salgsdirektør i Norwegian Lars Sande. 

Les også:  John Kerry møtte Gahr Støre: - Norge avgjørende for å kutte vanskelige utslipp

Norwegian har hatt avtale med politiet siden 2016. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.