Norske Talenter leter etter deltakere i Bodø

Foto: Endre Forbord / TV 2

Det populære TV2-programmet er på jakt etter nye talenter og nå kommer castingteamet til Bodø for å finne nye deltakere.

– Castingteamet vårt skal i februar reise landet rundt for å treffe påmeldte og de som ønsker å melde seg på Norske Talenter. Vi kommer til Bodø 27. februar, og vil treffe påmeldte fra kl. 12.00 på Scandic Havet. For de som ikke har meldt seg på innen den tid men er interessert, har vi åpen audition fra kl. 16 og utover, sier Camilla Drangsholt Nilsen i produksjonsselskapet Fremantle.

Les også:  Fastelavnssøndag: Flere arrangement i kirkene i Bodø

En deltagelse i Norske Talenter kan være en unik mulighet for spirende talenter til å eksponere seg og kanskje sparke i gang en karriere.

– Vi søker talenter av alle mulige slag – det være seg fiolinister, trubadurer, en som er bedre enn de fleste på fotballtriksing, eller kanskje en som spiller på sag, danser folkedans, synger, driver med poesi eller teater, hva vet vi? Vi er på jakt etter Norges beste talenter, uansett kategori, sier Camilla Drangsholt Nilsen.

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

Foto: Endre Forbord / TV 2

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.