Norgesnyhet: Ice lanserer gratis mobilabonnement!

iphone barn

Nå kan foreldre bestille gratis mobilabonnement til barna under 13 år, med hele 1 GB data, fri bruk av SMS/MMS og ubegrenset taletid til 3 valgfrie numre.

– Et gratis mobilabonnement til barna er en utvidelse av vårt tilbud til familiene som ønsker en tryggere og enklere mobilhverdag, og vi krever ikke at foreldrene må være kunder hos ice. Vi vet at barn har teknologi i fingrene fra de er små og ser at stadig flere under 13 år får egen mobiltelefon. Gratis-abonnementet IceJunior vil for mange være en perfekt start, sier Eivind Helgaker, administrerende direktør i Ice.

Ice bygger et helt nytt mobilnett som bidrar til økt konkurranse i det norske mobilmarkedet, som lenge har vært preget av duopoltilstander. Selskapet har tidligere overrasket markedet med Data Rollover, Rollover Deling, prisreduksjoner, økte datakvoter og lansering av Data Frihet med hele 1000GB mobildata til markedets laveste pris.

Nå er det familiene og barna som står i fokus og kan nyte godt av landets første gratis mobilabonnement.

Med 1GB data i Ice sitt eget mobilnett og 3 valgfrie numre barnet kan ringe så mye det vil i hele Norge. Fri SMS og MMS er også inkludert, og det er ubegrenset for innkommende samtaler. Foreldre trenger ikke være Ice-kunder for å få bestille IceJunior.

Foreldrene velger tre nummer barnet kan ringe til, og alt som koster penger er sperret. Nummeret er også sperret for oppføring i nummeropplysningen.

Numrene kan enkelt endres i Ice-appen inntil tre ganger per måned. Abonnementet virker kun i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.