Norges Cykleforbund signerer 3-årsavtale med Uno-X

ncf uno-x

Norges Cykleforbund har inngått en 3-årig samarbeidsavtale med Uno-X som bygger oppunder den sportslige satsningen for norske syklister.

Uno-X går inn som en viktig partner for U23- og elitelandslaget for herrer landevei, som NCF sin drivstoffleverandør, samt som generalsponsor for NM Landevei.

– Vi er svært glade for å komme i mål med en langsiktig avtale med Uno-X som sikrer et godt sportslig- og økonomisk fundament i årene fremover. Det er avgjørende for NCF at samarbeidspartnerne har tillit til oss, og at store næringslivsaktører ser verdien i å investere i sykkelsporten. Derfor er det veldig gledelig å få med Uno-X på laget, og de vil sammen med våre eksisterende partnere bli svært viktige for oss i tiden fremover, sier sykkelpresident Jan Oddvar Sørnes.

Les også:  100 000 elever løper TINEstafetten over hele Norge

Uno-X er på sin side godt fornøyde med den nye avtalen som trer i kraft 1. januar 2019.

– Uno-X ser frem til et langsiktig og godt samarbeid med NCF. Vi ønsker å forsterke og bygge videre på den solide sportslige grunnmuren i norsk sykkel. Det er i krevende tider man må satse, og vi tror at eksisterende og kommende U23-kull er noe av de mer spennende vi har sett, sier Jens Haugland i Uno-X.

Les også:  Fotball-EM: Klare for fotballfest på TV 2 og NRK

– Forøvrig ser vi stor verdi i et bredt fotavtrykk innen norsk sykkel og med denne avtalen har vi blant annet sikret NM Landevei økonomisk de neste tre årene, sier Haugland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.