Nordlendinger ville etter «Corona-snus»

snus

Etter at grensene ble stengt mellom Norge og Sverige har også folk i Nordland begynt å hamstre snus på nett. Tradisjonelt har prisbevisste nordlendinger tatt turen over grensen, men nå som det ikke lenger er et alternativ er det nettet som teller. 

I Nordland har antall kunder hos Snuslageret.no, som er den største aktøren i Norge, økt med mer enn 130 prosent siden grensene ble stengt den 23. mars.

Les også:  Godt resultat fra SpareBank 1 Nord-Norge

– Nordlendinger liker helt klart billig kvalitetssnus. Dette er helt vilt. Vi har gått fra fire til 14 ansatte på lageret, slik at vi klarer å få unna alle ordrene. Vi går skift 24-7, sier kommunikasjonssjef Markus Lindblad i Snuslageret.no.

– Denne vanvittige veksten skyldes at grensehandelen har opphørt som følge av Corona. I alle nærliggende fylker til Sverige, fra Østfold i sør til Trøndelag lenger nord, har det tatt helt av, sier Markus Lindblad.

Les også:  Romindustrien i nord skyter fart

Fra å ha ligget på et snitt på rundt 4.000 i måneden i tilsig av nye kunder, så ligger Snuslageret.no nå på over 20.000, som følge av at grensehandelen er borte.

– Feedbacken vi får fra våre nye kunder, er veldig positiv. Vi tror at mange vil fortsette å kjøpe snus på nettet. Det er ikke bare prisen, som ligger rundt 30 prosent lavere enn i en norsk butikk, men også kvaliteten, både på snusen og leveransen rett på døra hjemme. Vi snur lageret mer enn en gang i uken, så snusen er alltid fersk og god, sier kommunikasjonssjef Markus Lindblad i Snuslageret.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.