Nordland fylkeskommune: Nord-Solvær tilbake i ruteplanen

ferge

I det nye anbudet som starter opp 1. september 2020 var anløp av Nord-Solvær tatt ut av ruteplanen. Nå er den derimot tatt inn igjen for å imøtekomme innbyggerne, opplyser Nordland fylkeskommune.

Onsdag og fredag vil det være mulig å reise fra Nord-Solvær morgen og ettermiddag. Og til Nord-Solvær på ettermiddag og kveld. Noe som gir korrespondanse med sørgående Nordlandsekspress, samt buss til Mo i Rana.

Les også:  Signerte samarbeidsavtale mellom Nordland og kommune i Polen

I tillegg vil det være mulig å reise til Nord-Solvær på kvelden når båten returnerer til Træna. På søndager vil det bli mulig å reise til og fra Nord-Solvær på kvelden.

– Vi er glade for å kunne imøtekomme behovet til de fastboende. Dette er en løsning vi har kommet frem til gjennom dialog med innbyggerne og kommunen. Den økonomiske utfordringer er der enda, det må vi få løst gjennom høstens budsjettarbeid sier fylkesråd Bent-Joacim Bentzen (Sp).

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.