Norconsult signerte avtaler med islandsk energikjempe

vann fjell natur

Reykjavik Energy har inngått fem ulike rammeavtaler med Norconsult om levering av tjenester knyttet til eldistribusjon og landskapsarkitektur.

Tildeling av rammeavtalene er et resultat av et tett samarbeid med Norconsult på Island og Norconsult AB i Sverige. Dette er de første rammeavtalene Norconsult tildeles på Island etter at selskapet i 2017 kjøpte det islandske selskapet ARA Engineering.

Størst på Islandsk kraft
Reykjavik Energy er Islands største aktør innen distribusjon av fjernvarme, vann, avløp og elektrisitet, og er i tillegg en av Islands største kraftprodusenter. Selskapet, som leverer tjenester til 67 prosent av Islands befolkning, utlyste rammeavtaler innen totalt 17 fagområder.

Norconsult leverte tilbud på seks av disse, og ble tildelt fem. Avtalene Norconsult er tildelt er innen fagområdene vann, avløp, eldistribusjon, fjernvarme og landskapsarkitektur.

– Vi har tidligere hatt prosjekter for Reykjavik Energy knyttet til distribusjonsanalyser, elsikkerhet og eldistribusjon. Det at Norconsult nå tildeles fem rammeavtaler er et tydelig signal om at våre tjenester tas godt imot på Island. For oss er det viktig å kunne tilby rådgivning lokalt til det islandske markedet, sier Johannes Thorleiksson, daglig leder for Norconsult ehf på Island.

Kontrakten på rammeavtalene gjelder i tre år med opsjon på ett år av gangen i maks fem år. Lengste mulige varighet på en kontrakt er derfor åtte år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.