Nokas og Coor inngår en av Norges største vakt- og sikringsavtaler

nokas

Nokas får vakt- og sikringsoppdraget på Equinors rundt 500 000 kvm kontor- og produksjonsanlegg i Norge.

Coor er leverandør av Facility Management tjenester til Equinor og har ansvar for drift- og servicetjenester, herunder sikringstjenester, på Equinors rundt 500 000 kvm kontor- og produksjonsanlegg i Norge. Coor har nå tildelt vakt- og sikringsoppdraget på de 17 lokasjonene til Nokas.

– Avtalen med Coor er viktig for oss og bygger opp under vår strategi om å være markedets ledende sikkerhetsleverandør innen olje- og gass segmentet og industrielle tjenester. Vi takker for tilliten som Coor nå viser oss og gleder oss til å ta fatt på oppdraget, som samlet sett betraktes som en av Norges største sikkerhetsleveranser, sier Frode Østdahl, direktør i Nokas.

Avtalen gjelder fra 1. juli 2019 og har en varighet på to år, med mulighet til forlengelse på to + ett år ved utgangen av denne perioden. Dagens oppdrag involverer rundt 200 medarbeidere med godkjent vekterutdannelse. Flere har i tillegg fagbrev i vekterfaget. Alle disse vil nå få tilbud om jobb i Nokas gjennom en planlagt virksomhetsoverdragelse. Nokas vil i tillegg sette inn eget nøkkelpersonell der det er formålstjenlig.

– I et samspill mellom menneskene som jobber hos oss og ny teknologi som vi vet kommer, skal vi sammen med Coor sørge for å videreutvikle tjenestene våre. HMS, sikkerhet og service har et høyt fokus i alle våre leveranser. Vi ønsker å være en aktiv samtalepartner med kontinuerlig fokus på bærekraftige og målrettede tiltak som skal gi økt verdi for Coor og Equinor, sier Østdahl.

– Nokas har vist at de kan løse store, krevende sikkerhetsoppdrag og de tilfredsstiller alle våre strenge krav til både kvalitet og kompetanse, samt at de setter HMS øverst på agendaen. De leverte et godt tilbud der HMS, sikring, kvalitet og kommersielle betingelser har vært de viktigste evalueringskriteriene. Vi er tilfreds med å ha fått Nokas med på laget og er sikre på at vi i felleskap vil finne de beste sikkerhetsløsningene for Equinor også i årene som kommer, sier Daniel Grönberg, leder for Business Unit III og ansvarlig for Equinor-kontrakten i Coor Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.