NM i Gåstrikk 2021 arrangeres i Bodø

strikking

Lørdag 12. juni 2021 arrangeres NM i Gåstrikk for tredje gang. I år blir det NM runder på mer enn 30 forskjellige steder i Norge fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør, og det skal både kåres lokale vinnere og en norsk mester – som både vinner heder, ære og fine premier.

NM i Gåstrikk arrangeres i år også i Bodø. I år som i fjor er A Knit Story hovedsponsor, og premiene er selvsagt garn og strikkepakker!

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

– Det som er helt nytt i år er at vi gjennom dem har fått til et samarbeid med Stine Sofies Stiftelse. 20 kroner fra hver påmelding går til deres arbeid for å sikre barn en trygg oppvekst. I løpet av NM arrangementet håper vi å få samlet inn masse penger – og vervet flere barnerettsfaddere slik at de kan hjelpe enda flere barn, forteller Anita Nygård Hector som er initiativtaker til NM i Gåstrikk 2020 og 2021.

Les også:  Forsvarsministeren åpner Øvelse Nord i Bodø

– Vi ønsker også å presisere at vi både har vært i kontakt med FHI og kommune-/fylkesleger for å få hjelp til å sette opp smitteverntiltak som skal gjør dette til trygge arrangement å delta på. Alle arrangementene har en maks grense for 50 deltagere, noen enda færre, opplyser Anita Nygård Hector.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.