Nettrakett i Vesterålen utvider i Alta

nettrakett

Det nordnorske byrået Nettrakett vokser i takt med den stadig økende etterspørselen etter tjenester innenfor digital synlighet. Nå satser byrået i Finnmark og søker etter medierådgiver til ny avdeling i Alta.

Det ambisiøse og ekspansive byrået har kunder fra hele landet, men brenner spesielt for å hjelpe nordnorske bedrifter med synlighet og salg på internett.

– På grunn av økt oppdragsmengde er nå tiden inne for å etablere oss i Finnmark og vi ser nå etter nye kolleger og egnede lokaler, forteller daglig leder Line Suhr Johansen med et smil.

Les også:  LESERINNLEGG: Venstre bør lære av SV

Nettrakett jobber for at alle typer virksomheter skal lykkes på nett. – Det gjør vi med nettsider, digital markedsføring, analyse og innholdsproduksjon. Flere og flere, også tradisjonelle bedrifter, ser hvor viktig det er å være tilstede der kunder og potensielle kunder befinner seg.

– Sammen med en kollega kommer jeg til å være i Alta hele uke 46 for å gjennomføre både jobbintervjuer, se etter lokaler og møte eksisterende kunder og potensielle samarbeidspartnere.

Les også:  Utdanningsdirektoratet: Elever skal få mulighet til annullering

Line, som er oppvokst i Alta, syns det er kjempestas at byrået nå har så stor etterspørsel at tiden er kommet for å etablere seg i hjembyen.

– Det er stor stas at det første avdelingskontoret i bedriften vår blir i Alta, hvor vi allerede har mange kunder som vi gleder oss til å jobbe enda tettere med, avslutter Suhr Johansen.

Nettrakett AS er et helhetlig digitalt byrå lokalisert i Vesterålen. Vi hjelper kunder over hele landet med nettløsninger, helhetlig nettmarkedsføring, analyse, sosiale medier, grafisk design, foto samt strategisk rådgivning. Vi tar i mot alle typer nettrelaterte utfordringer med et smil.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.