Nettavisen endres: Bodøposten.no redesignet

bodøposten

Det har gått noen måneder siden den gratis nettavisen Bodøposten.no ble lansert. Responsen har vært meget positiv og lesertallene har vært gjennomgående høye. Etter flere tilbakemeldinger fra leserne har Bodøposten.no gjennomgått en forandring.

Flere av leserne til Bodøposten.no har tatt kontakt med redaksjonen og bedt om forandringer på hvordan nettavisen burde være og se ut. Ledelsen har lyttet og forbedringene er nå på plass.

Les også:  Nytt kontorhotell på Stormyra i Bodø

– Det har særlig vært tilbakemeldinger om hvordan overskriftene var plassert og hvor mange av nyhetene som hadde bilder på forsiden. Vi valgte å gjøre endringene leserne ba oss om å gjøre, og beklager at det tok litt tid, sier redaktør Gunnar Andreassen.

Nå kan alle de siste nyhetene sees med bilde og alle overskriftene har store, tydelige bokstaver.

– Vi håper det gjør at tilgjengeligheten og tydeligheten blir bedre slik at bodøværinger nå enda lettere kan danne seg et bilde av hva som skjer, avslutter Andreassen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.