Nespresso kaffemaskiner i Bodø-butikkene

nespresso

Vi nordmenn elsker kaffe og drikker 12,8 millioner kopper hver dag. En undersøkelsen gjennomført av Ipsos MMI for Norsk Kaffeinformasjon, viser at det største kaffekonsumet i Norge foregår hjemme.

Nå har Nespresso lansert en kaffemaskin for hjemmet som nå er å få i butikkene. Vertuo er allerede en stor suksess i Nord-Amerika, Frankrike, Storbritannia og Australia.

– Vi har stor tro på at Vertuo vil bli godt mottatt her i Norge siden vi drikker så mye sort kaffe. Det nye kaffesystemet utvider nordmenns muligheter for å lage store kopper med Nespresso-kaffe, til å nyte hjemme eller til å ta med i en termokopp. Det nye kapselsystemet tilbyr en helt ny serie kaffevarianter, uten at det går på kompromiss av hverken smak eller kvalitet, sier Susan Bonsak, Country Manager i Nespresso Norge.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Kaffemaskinene Vertuo og VertuoPlus uttrykker sjelen og nyvinningene i Vertuo-teknologien. Den innovative bryggeteknologien, Centrifusion™, roterer kapselen opptil 7 000 ganger i minuttet og sikrer ideell blanding av malt kaffe og vann, samt maksimal frigjøring av kaffens aromaer og smaksnyanser. Hver kaffekapsel har en strekkode som Vertuo-teknologien gjenkjenner og tilpasser deretter bryggingen til den konkrete varianten for optimalt resultat (bl.a. rotasjonshastighet, vannmengde, temperatur, koppstørrelse og mengde crema).

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Med kun et knappetrykk får man dermed en perfekt ferskbrygget kaffe, uansett variant og koppstørrelse. VertuoPlus maskinen har enda flere funksjoner, blant annet et automatisert hode som gjør det lett å åpne og lukke topplokket med en rask og enkel bevegelse. I tillegg kan maskinens vanntank flyttes for enklere å kunne tilpasses ditt kjøkken.

Det er to modeller og veiledende priser er 2.500 og 3.000 kroner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.