Nedgang i boligprisene i fjerde kvartal

eiendom norge

Eiendom Norge presenterete i dag boligprisstatistikk for fjerde kvartal 2019 i syv regionsrapporter, henholdsvis Viken m/Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder og Rogaland, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge.

– Eiendom Norges regionsrapporter for fjerde kvartal 2019 viser en moderat nedgang i boligprisene i hele landet. Dette er normalt for årets siste kvartal, sier kommunikasjonssjef Erik Lundesgaard i Eiendom Norge.

Regionsrapportene har oversikt over boligprisutviklingen i bydeler i de store byene og mange norske kommuner. 

Les også:  Advarer: Mildværet gir risiko for vannskader

– Sterkest utvikling i fjerde kvartal hadde Nesodden med en oppgang på 0,7 prosent, mens Holmestand hadde svakest utvikling med en nedgang 3,8 prosent, sier Lundesgaard.

– Det har vært en svært stabil utvikling i boligmarkedet i de aller fleste områdene i Norge i 2019. Ytterpunktene i utviklingen finner vi på Østlandet og i Rogaland. Sterkest boligprisutvikling i 2019 hadde Nesodden med en oppgang på 9,9 prosent. Svakest utvikling i 2019 hadde Stavanger Sør med en nedgang på 4,1 prosent, sier Lundesgaard.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.