Nå kommer TINE smøreost i Bodø-butikkene

tine

Hele Norges favorittost, Norvegia, kommer nå i smøreost på tube. Norvegia er ystet på fersk, norsk melk og kommer i smakene skinke og bacon. Smøreostene produseres på TINEs meieri på Tretten i Innlandet.

Oppskriften på Norvegia sin popularitet er enkel å forstå. Det handler om god smak, tradisjonsrikt håndverk, og tilgang til fersk melk fra norske kuer.

– Vi er veldig stolte av å kunne lansere Norvegia smøreost på tube. Norvegia er en mild og god ost som passer til alt og alle. Vi er glade for å nå kunne tilby Norvegia i en mer praktisk form- som smøreost på tube, sier Senior Brand Manager for Norvegia, Bente Hammervold.

Les også:  Kirkens bymisjon vant Bodø kommunes miljøpris 2023

TINE ønsker å bidra til større valgfrihet og mer salg av smøreost. Norvegia® smørbar på tube er den første lanseringen i denne satsningen.

– Vi mener tiden er inne for å komme tilbake med smøreost på tube, denne gangen med Norges største ostemerkevare, Norvegia®. Måltidsvanene er i endring, færre spiser frokost hjemme og lettvinthet er en økende trend. Dette gjenspeiles i at forbrukere ønsker enklere løsninger. Det er da naturlig for Norges største ostemerkevare å utvide med smørbar Norvegia på tube, sier Hammervold.

Les også:  Lekeplasser i Bodø blir oppgradert

TINE har vært i smøreostmarkedet siden 1942. På 50-tallet lanserte selskapet baconost i beger, et produkt som fremdeles er i markedet. På 90-tallet hadde selskapet smøreost på tube i ulike smaker.

– Da vi lanserte smøreost i tube på 90-tallet var det nytt for oss og vi lærte mye. Vi hadde utfordringer i produksjonen som vi ikke klarte å løse. Nå har derimot både kvaliteten og produksjonen blitt enda bedre, sier Hammervold.

Les også:  Feil oversettelse banet vei for sjødeponi

– Som samvirke er det viktig at TINE utvikler smakfulle produkter basert på norsk melk. Med Norvegia Smøreost på tube ønsker selskapet å utvide smøreostsegmentet og dermed øke anvendelsen av norsk melk.

Dette er en stor og viktig satsning for TINE. Vår oppgave er å utvikle smakfulle meieriprodukter basert på norsk melk, og gjennom dette bidra til å skape et levende Norge med melkebønder over hele landet, sier styreleder i TINE, Marit Haugen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.