Nå kan du se resultatet av Top Gears norgesbesøk

bbc brit

Mange fikk med seg at Top Gear besøkte Møre og Romsdal for å filme til sin nye sesong for halvannet år siden. Resultatet av filmingen har latt vente på seg, men nå er det endelig klart. På onsdag kan du se Top Gears programledere suse rundt i lekre biler med Norge som bakteppe på BBC Brit kl 22.30. 

Top Gear starter med brask og bram på onsdag 27. februar, hvor nesten hele premiereepisoden av den nye sesongen er dedikert til norske veier. Da kan du blant annet se programlederne Chris Harris og Matt LeBlanc kjøre om kapp i en Ferrari og en Porsche på Molde flyplass, et kappløp som ga en toppfart på hele 284 kilometer i timen.

Les også:  Folket har talt, blir ikke sommer uten!

Turen går også innom Atlanterhavsveien og opp til Trollstigen, og de legger ut på en alt annet enn fornuftig roadtrip som byr på både motorsag, tunneler, basehoppere og en ekstremt iherdig viking.

Programlederne lot seg spesielt fascinere av de lange norske sommerdagene under oppholdet, og Chris Harris var full av lovord.

– Det er svimlende vakkert. Det kan være det beste landet i verden å kjøre i. Veiene er som episke remser med bacon som strekker seg opp fjellet. Men episoden som er filmet i Norge involverer en god del risiko. Jeg kan ikke si så mye mer, bortsett fra at jeg ikke er så veldig glad i høyder, forteller Harris.

Les også:  LESERINNLEGG: Ingen islamister i våre gater!

Premiereepisoden av Top Gear som er filmet i Norge ser du ved å skru på BBC Brit kl. 22.30 onsdag 27. februar.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.