Nå får du veganermeny om bord hos SAS

middag sopp

SAS fortsetter sitt arbeid for en mer bærekraftig reise. Det prisbelønte matkonseptet New Nordic by SAS videreutvikler sesongmenyer og måltider basert på lokale ingredienser. I to uker fra og med 9. november blir veganermenyen servert om bord som en test i markedet.

Leverandørene av ingrediensene til New Nordic by SAS-konseptet holder produktene så frie for unødvendige tilsetningsstoffer som mulig. De er opptatt av kvalitet og ønsker å servere et best mulig måltid.

Les også:  Flyrutene i Nordland må bedres

– Bærekraft er et hovedfokus for SAS, og sammen med en økende interesse for plantebasert mat i samfunnet, er det viktig å kunne teste et veganermåltid i vår meny, sier Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial.

I testperioden er nedenstående meny tilgjengelig for SAS Plus-passasjerer på over 4000 kortdistansereiser på 80 minutter eller mer:

Timianristet Hällestad-sopp med hvetesalat smakstilsatt med linse og bete, samt svarte bønner fra Öland, i tillegg til skivede rødbeter og humus fra gule Vretärt-erter fra Bjärlösa. Dette serveres med persillevinaigrette og eddikristet bokhvete.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

I testperioden skal to tonn håndplukket økologisk sopp – sjampionjong, portobellosopp og blågrå østerssopp – være del av et eksklusivt måltid som serveres i den innovative og prisvinnende kuben fra SAS.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.