Nå får du Mountain Dew som SodaStream i Bodø-butikkene

agency

I fjor lanserte SodaStream PepsiCo-smaker som gjorde det mulig for nordmenn å lage favorittdrikken sin hjemme og samtidig unngå avfall av éngangsplastflasker. Nå øker SodaStream sin Pepsi-portefølje og lanserer smaken Mountain Dew på det norske markedet.

Høsten 2019 var det svenske og norske markedet først i verden med å tilby forbrukerne Pepsi- smakene Pepsi, Pepsi Max, 7 Up, 7 Up free og Mirinda. Nå legger man til Pepsi-favoritten Mountain Dew, og også denne gangen er Norge og nabolandet i øst første ute med lanseringen.

Les også:  Avinor: Seks nye tårn overføres til Bodø

Pepsi-smakene er raskt blitt populære blant forbrukerne, og SodaStreams salg økte betydelig i forbindelse med lanseringen i fjor. Nettopp smaker er den produktkategorien som har økt mest, men også flasker, bokser og kullsyremaskiner har økt. Det tyder på at Pepsi-samarbeidet er noe som gagner foretaket.

– SodaStream er allerede godt etablert på det norske markedet med 83 prosent varemerkekunnskap, og vi er svært glade for at lanseringen av Pepsi-smakene har ført til mer interesse for vårt varemerke. Fremfor alt fører det til at færre nordmenn kjøper éngangsplast, noe vi på SodaStream er svært stolte over, sier Jörn Viefhues, VD på SodaStream Nordics.

Les også:  Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

SodaStream-smaken Mountain Dew finnes allerede hos følgende utvalgte forhandlere: Clas Ohlson, Coop Extra, Coop Obs, Elkjøp, Europris, Jernia, Kitch’n og POWER, Tilbords.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.