Nå er Apple TV-appen og Apple TV+ tilgjengelig på LGs TV-modeller fra 2019

lg

Med Apple TV-appen blir det mulig for eiere av LGs TV-modeller fra 2019 å nyte Apple TV+, Apple TV-kanaler og mye annet i fantastisk Dolby Vision-format.​

Under CES i begynnelsen av januar introduserte LG Electronics sine nye TV-modeller for 2020 med Apple TV-appen integrert. Nå lanserer selskapet appen på sine 2019-modeller i over 80 land, deriblant Norge. Apple TV-appen gir eiere av fjorårets TV-modeller muligheten til å abonnere på Apple TV+, som huser populære Apple Originals som The Morning Show, See, Servant og Little America.

Med Apple TV-appen kan eiere av LG-TVer også abonnere på Apple TV-kanaler; annonsefrie premium videotjenester som er tilgjengelig både off- og online. Appen gir i tillegg tilgang til Apples iTunes-videobilbiotek, hvor det er mulig å kjøpe eller leie både filmer og TV-serier fra et utvalg på over 100.000 titler. Et enkelt klikk med LG Magic Remote er alt som skal til. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

LGs TVer tilbyr seerne markedes beste bilde- og lydopplevelse, som imøtekommer det stadig voksende tilbudet fra de beste globale innholdsleverandørene. Med et bredt utvalg av titler tilgjengelige i Dolby Vision-format er Apple TV-appen det ideelletillegget til LGs TVer. Selskapet var tidlig ute med å støtte Dolby-teknologi, og de nyeste TV-modellene fortsetter naturligvis å støtte Dolby Vision. Teknologien gir den mest oppslukende seeropplevelsen, med realistiske farger, større dybde og fantastisk lyd. 

LGs TV-skjermer for 2019 har også støtte for Apple AirPlay 2, som gjør det mulig å dele eller spille innhold fra iPhone, iPad eller Mac direkte til sin LG TV. I tillegg kan du spille musikk på TVen og synkronisere med andre AirPlay 2-kompatible høyttalere hvor som helst i hjemmet. Apple HomeKit er også støttet, hvilket lar brukerne enkelt styre sin TV med hjem-appen på iPhone, iPad eller med stemmestyring via Siri. Dermed kan du slå på og av TVen, endre volum, bytte innganger og mye mer – uten å bruke fjernkontrollen. 

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Eiere av LG TVer kan allerede nå nyte Apple TV, AirPlay 2 og HomeKit på alle LGs OLED- og NanoCell TV-modeller fra 2019 (SM9X- og SM8X-serien). Senere denne måneden vil Apple TV-appen også rulles ut på utvalgte UHD-modeller (UM7X- og UM6X-serien). Apple TV-appen og Apple TV+ vil være tilgjengelig på LGs 2020-modeller ved lansering. Utover disse modellene kommer LGs TV-modeller fra 2018 til å oppdateres senere i år, via en systemoppdatering.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

– LG fortsetter å tilby den beste opplevelsen for hjemmeunderholdning, gjennom tekniske innovasjoner som gir høykvalitets bilde og brukervennlighet. Ved å integrere Apple TV-appen og Apple TV+ i enda flere TV-modeller, viser vi igjen vår besluttsomhet i å imøtekomme forbrukernes behov og tilføre verdi til produktene våre, sier Park Hyoung-sei, visedirektør for LG Home Entertainment Company.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.