MUSIKKANMELDELSE: Sinnsykt bra album fra The Slaughter Slits

machine machine

12. november 2017 ga The Slaughter Slits ut «Ripped, Raped & Torn Apart», den første utgivelsen siden «Another Slit Slaughtered» for mer enn 20 år siden.

– «Ripped, Raped & Torn Apart» fikk kritikker som lå helvetes mye høyere enn hva vi kunne forestille oss, både nasjonalt og internasjonalt, forteller bandet.

«Ripped, Raped & Torn Apart» lå 7 uker på Apple Music sin nasjonale liste over de 100 mest populære albumene i Norge, med en peak plassering som nummer 37. På listen over de 20 mest populære elektronika albumene i Norge holdt albumet seg i 10 uker, med en peak plassering som nummer 1 i 3 av de 10 ukene.

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

Og det er slettes ikke ille for et band som harselerer med gladsatinsme, voldsporno og horrorklisjeer i kombinasjon med eksperimentell mørk elektronika, metal og tidlig 90-talls techno.

Nå er kult-bandet klar med «6agged, 6aped & 6angraped» som kommer 26. november på størmmetjenester, men albumet er tilgjengelig tidligere på Bandcamp.com.

Bodøposten.no har hørt på albumet før det slippes.

Man blir litt sjokkert når man hører på låtene, for det første fordi stilen er så røff, men også fordi sounden er så bra. Det er nemlig metode i galskapen.

Les også:  Slik blir "Kvelden før kvelden" på NRK

Albumet starter med Motorfuck (Feat. The Nomad Nipples) som er en utrolig bra låt. Neste låt ut er «While God Sleeps (Hell Wreaks Havoc Mix)» som igjen er en knallgod låt med en del heavy gitar.

Det er mange bra låter, og mange finesser som imponerer underveis. Albumets desidert feteste låt må være «Possesed By Confusion (Melodic Mix)». Litt senere på albumet kommer «Ripped, Raped And Eaten By Dogs (Feat. Jonathan Irby)» som også er en ganske sterk låt.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

Albumet er fantastisk bra produsert. Lyden er veldig klar og lydbildet svært velkomponert. Musikken er faktisk så bra at du kan sette hele albumet på repeat.

Terningkast 666.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.