MUSIKKANMELDELSE: Kjempebra mystisk album av Benjamin Finger

Forwind Records

Multikunstneren (komponist, musiker, DJ, filmprodusent) Benjamin Finger slipper et nytt album 16. november. Albumet heter «Into Light» og er et mystisk album med en eksepsjonell stemning. Albumet består av fire spor. Bodøposten.no har lyttet på albumet før utgivelsen 16. november.

Albumet starter med «A Glimpse» som er kort og dramatisk, men samtidig lovende. Dette virker veldig bra. Neste spor ut er «Gravity’s Jest» som rett og slett er utrolig vakkert. Kjempebra lyd, dystre strenginstrumenter, ekko, lydteknikk, alt imponerer.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Dette høres ut som filmmusikk. Men stemningen er ubestemmelig, mystisk. Ingen rytmeinstrumenter, men veldig bra.

Tittelsporet «Into Light» starter med synth som er en kontrast til forrige spor som var mest akustisk. Og stemingen fortsetter.

Så kommer albumets mest spennende spor. Her er det en miks av akustikk, synth og stemmer. Meget imponerende spor. Beste spor er nok likevel «Gravity’s Jest» som vokser jo mere du hører på det.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Det må bli terningkast 5.

«Into Light» er tilgjengelig som en begrenset versjon 12″ presset opp av Dublin Vinyl sine nye Warmtone pressemaskiner. Albumet blir tilgjengelig digitalt på alle kanaler.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.