MUSIKK: Trine Reins dag i «Hver gang vi møtes»

grappa

Etter forrige ukes følelsesladde sesongpremiere av «Hver gang vi møtes» med Elisabeth Andreassen sin dag, er det Trine Rein sin tur til å bli hyllet i kveld.

Et nytt stjernelag med norske, kjente og kjære musikere inntok TV-skjermene forrige helg under premieren på den åttende sesongen av «Hver gang vi møtes» på TV2. I år er det Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen som byr seere og lyttere inn på uforglemmelige musikalske øyeblikk, historier, hygge og moro. Det hele skjer på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss.

I årets andre episode er det Trine Rein som står i sentrum, og skal bli gjort stas på for alt hun har gjort opp igjennom sin karriere, som startet i 1993.

Det var da hun lanserte sitt debutalbum «Finders Keepers» og hennes første singel «Just Missed the Train». På mindre enn to måneder passerte albumet 50.000 solgte – tre ganger platina. Trine mottok Spellemannsprisen som årets nykommer i 1994. Samme år lå albumet på førsteplass på VG-listen, og salget økte både i Norge og Japan. «Just Missed the Train» lå på 16 ulike japanske hitlister samtidig, og to tredeler av de totalt 600.000 solgte eksemplarer av albumet ble kjøpt av japanske fans. Oppfølgersingelen «Stay With Me Baby» ble også en stor radiohit. Andre album «Beneath My Skin» ble sluppet i 1996 og låten «Torn» ble en suksess. Albumet solgte over 300.000 på verdensbasis og Trine ble Spellemannsnominert som årets kvinnelige artist. Trine har deltatt i Melodi Grand Prix to ganger, hun har deltatt i Stjernekamp på NRK, og har holdt jule- og tradisjonelle konserter i mange år.

I tillegg til at all musikken fra «Hver gang vi møtes» er og blir tilgjengelig på Spotify, Tidal og Apple Music, kommer det offisielle «Hver gang vi møtes – Sesong 8»-albumet kommer i salg på CD 15. februar der du kjøper musikk!

Forrige uke var det Elisabeth «Bettan» Andreassen sin dag i «Hver gang vi møtes», hvor vi fikk øyeblikk som da Lars Bremnes tolket «För kärlekens skull» med Bettans døtre, og da Katastrofe gav sin egen versjon av «La det swinge». 

Dette blir sunget lørdag på Trine Reins dag: 
• Tom Mathisen – «Stay With Me Baby (Bli hos meg beibi)» 
• Maria Haukaas Mittet – «Hello It’s Me (Hei venn)» 
• Sol Heilo – «Torn» 
• Lars Bremnes – «Just Missed the Train (Seil av sted)» 
• Petter «Katastrofe» Kristiansen – «I Am Leaving You (Fløtta ut» 
• Elisabeth Andreassen – «When Heroes Are Made»

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.