MUSIKK: The Black Keys tilbake med ny singel «Lo/Hi»

Lo/Hi

I dag returnerer The Black Keys med den nye singelen «Lo/Hi» via Nonesuch Records – deres første låt på fem år siden plata Turn Blue (2014). «Lo/Hi» er skrevet og produsert av Dan Auerbach og Patrick Carney, og innspilt i Nashville’s Easy Eye Sound studio.

Etablert i Akron, Ohio i 2001, har duoen utgitt åtte imponerende studioalbum: debuten The Big Come Up (2002), etterfulgt av Thickfreakness (2013) og Rubber Factory (2004), i tillegg til utgivelsene på Nonesuch Records; Magic Potion (2006), Attack & Release (2008), Brothers (2010), El Camino (2011), og sist Turn Blue (2014). I løpet av denne tiden har bandet vunnet seks Grammy-priser og spilt på festivaler som Coachella, Lollapalooza, Governors Ball og ikke minst Øyafestivalen i 2012. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Selv om det er fem år siden deres siste album sammen, har verken Auerbach og Carney ligget på latsiden, men vært kreative krefter bak en rekke andre artister.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.