MUSIKK: Superbarna – Statsminister

grappa

“Det er kanskje jeg som blir statsminister!” synger Superbarna. De er mer sprudlende, kule og engasjerende enn noen gang når de i dag slipper sin sjuende utgivelse, Statsminister. Her kommer sanger som barna vil kjenne seg igjen i!

En virkelig opptur er låta “Superkul Dude”, som er resultatet av et samarbeid mellom Superbarna og den kjente artisten Ravi – og sangen er virkelig superkul! Her har det entusiastiske uttrykket til både Ravi og Superbarna beholdt sin smittende sjarm.

Les også:  Slik finner du de beste casinoene for norske spillere i 2022

Nok en gang kommer gjengen fra Gjerdrum med kvalitetsmusikk for barn.

Statsminister handler om det barn bryr seg om, og som engasjerer. Dagdrømmer, forelskelse, ferie, isprinsesse og sprudlende låtskriving er beskrivende for albumet. Her er virkelig morsomme duetter, fantastisk musikk og tekster.

Etter sitt første album i 2009 har Superbarna, i tillegg til Ravi, blant annet samarbeidet med artister som Alexander Rybak, Anita Skorgan, Knut Anders Sørum, Hanne Sørvåg, Lisa Børud og Sigmund Groven.

Les også:  Slik blir 17. mai på NRK

Gjennom mange konserter og mye god omtale, har mange blitt oppmerksomme på denne nye og flotte sangskatten. Sangene til Superbarna, gruppa med åtte barn, blir også mye brukt som låtvalg på skoler, i barnehager og kor rundt om i hele landet. Det var helt klart fortjent da de mottok Spellemannsprisen i 2017 for beste barnemusikk for albumet Hipp Hurra.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.