MUSIKK: Sonny Alven med nytt låtsamarbeid med NoMBe

sonny alven

Sonny Alven har endelig sluppet en remake av “Summer´s Gone» fra 2017 – et samarbeid med NoMBe og Thutmose. Siste samarbeid mellom Sonny Alven og NoMBe har strømmet over 25 millioner ganger.

Det er lenge siden Sonny Alven sist var aktuell med ny musikk, men 25-åringen fra Bergen ligger ikke på latsiden. Han jobber kontinuerlig med ny musikk, og i denne omgang blir vi presentert til et nytt låtsamarbeid med Thutmose og NoMBe. Sistnevnte jobbet Sonny Alven med på låten “California Girls”, som i skrivende stund er strømmet over 25 millioner ganger i Spotify. Den gikk også til #1 på HypeMachine.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Jeg har jo jobbet med NoMBe tidligere på låten «California Girls», så jeg syns det var veldig stas å bli spurt om å gjøre en egen versjon av «Summer’s Gone» også. Har blitt en veldig stor fan av musikken til NoMBe de siste årene, og liker veldig godt det han gjør, sier Sonny Alven.

– Min versjon er litt mer upbeat, samtidig som den er rolig og fin å lytte til. Og er jo en låt som passer bra nå som sommeren er over, og vinteren kommer for fullt. Håper den faller i smak hos folk, sier Sonny Alven.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.