MUSIKK: Snö – Fullstendig Annerledes

hes

På den nye singelen «Fullstendig Annerledes» viser Elektropopduoen Snö oss at de er et friskt tilskudd til den nordnorske popscenen. Det er bare å skru opp volumet, for her er det allsangfaktor og god stemning som gjelder!

Høsten 2016 slapp Snö sin aller første singel, og siden den gang har det gått slag i slag for Tromsøguttene. De har vært «Ukas Låt» og «Ukas Urørt» på NRK P3, listet på NRK P1, rundet godt over 1 million avspillinger på Spotify og opptrådt på festivaler og arrangementer rundt om i Norge med sine energiske live-show.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

– Etter å ha radiodebutert med låta Knuste Hjerta og skrevet flere låter om både kjærlighetssorg og svik hadde vi et sterkt ønske om å skrive en 100% positiv låt. En låt der man hyller at personer tør å være annerledes. Ei låt som handler om å ta avstand fra rykter og forhåndsdømming og heller bare gi folk en sjanse, sier Tromsø-duoen.

Les også:  MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet "Al Dente"

– Da vi skrev Fullstendig Annerledes skjønte vi tidlig at vi hadde laget et catchy og up-tempo refreng som innbyr til allsang og god stemning. Derfor ønsket vi å la en happy produksjon høre sammen med en happy tekst, avslutter de.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.