MUSIKK: Singelen «Bobby» sluppet av I am K

s1

Det kritikerroste bandet I am K har latt seg inspirere av det glade 80-tallet i sin nye låt. «Bobby» er siste singel ut før deres kommende andrealbum «Megalomania» slippes 20. mars.

Det er flere personligheter og store forbilder fra 80-tallet som har vært inspirasjonen til låta «Bobby». MacGyver, Buffy, Superman og Whitney Houston er noen av dem. 

– Jeg skrev teksten til «Bobby» etter at jeg så dokumentaren om Whitney Houston da vi var på turné i 2018. Vi har alle vokst opp med å se våre 80-talls forbilder på TV, og vi har vel romantisert den perioden litt i denne låta, forteller vokalist Oda Westli. 

Les også:  Klart for «Skal vi danse: all stars» på TV 2

Egenart har alltid vært viktig for I am K og siden oppstarten har de vært opptatt av å ikke låse seg til en bestemt sjanger. «Bobby» er et tydelig resultat av denne målsettingen. 

– Det var veldig gøy å lage denne låta, for musikalsk var det plutselig innafor med supercorny leadguitar, noe jeg setter veldig pris på, sier en fornøyd gitarist Nicholas Van Eck. 

Les også:  MUSIKK: The Wombats ute med låta "Is This What It Feels Like To Feel Like This?"

Det Kristiansandsbasert bandet har blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier. Etter slippet av debutalbumet «Humans» i 2018 fulgte en turné i inn- og utland med over 30 spillejobber.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.