MUSIKK: Shikoswe ute med låta «Secret Bower»

hes

En av de mest spennende artistene fra Norge om dagen heter Shikoswe, og lager skakke og drømmende indiepop-låter med sjelegranskende tekster.  

– «Secret Bower» kan handle om å la negative tanker gro fra innsiden som om de virkelig er del av en selv, og passivt se den destruktive effekten det kan ha på forholdet til andre og en selv.  «Bower» sikter også til et sted i skyggen, under trær eller planter. Da jeg skrev sangen fant jeg ofte nye grønne steder rundt i byen, og det gjorde statiske dager mer levende i en periode jeg følte meg fremmedgjort. Nå for tiden har den en annen slags betydning for meg, og jeg tror sangen i seg selv handler om ting som er skiftende, sier hun selv.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.