MUSIKK: September When slipper låta «Might Just Be Me»

hes

Fredag førstkommende slipper The September When, med Morten Abel i spissen, sin første single siden 2008.

2019 var et fantastisk år for bandet med konserter rundt om i hele landet, og 28. februar er de tilbake med en ny, sår og vakker låt. Singelen, som har fått tittelen “Might Just Be Me”, beveger seg i den samme indierock-sfæren som Beck, Primal Scream og Tame Impala.

Les også:  The National slipper albumet "First Two Pages of Frankenstein"

– Vi hadde ingen planer om å lage nytt materiale, men denne låten måtte vi bare dele med publikum. Innspillingen var et overskuddsprosjekt fra ende til annen, og det var veldig gøy å jobbe sammen i studio igjen, forteller bandet.

«It Might Just Be Me» er inspirert av bøkene «De Velvillige» av Jonatan Littell og Empire Of The Summer Moon av S. C. Gwynne, og bringer opp store spørsmål som skjebnens urettferdige tilfeldigheter.

Les også:  MUSIKK: Yaeji ute med låta "For Granted"

– Du kunne vært en bøddel i SS, eller du kunne vært hans fange. Menneskets største oppgave er å forbedre systemet vi selv har laget, utdyper Abel.

The September When gleder seg til å urfremføre den nye singelen i Den Norske Opera 14. mars, side om side med udødelige låter som «Bullet Me», «Can I Trust You» og «Cries Like A Baby», fra deres solide hitkatalog.

Les også:  Morgenklubben med Loven & Co sender 28 timer i strekk på Radio Norge
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.