MUSIKK: Scaterboy Rico ute med «466-HOM»

warner

Skaterboy Rico er født på Zanzibar, med indisk far og afrikansk mor. Der fikk han en tropisk og eksotisk start på livet til tross for at ferden gikk videre til Bergen by da han fylte to.

De siste årene har han markert seg i det velutviklede musikkmiljøet i hjembyen og utpekt seg til å bli en undergrunnsfavoritt. Med en fot i YGMG/Oslo Records og en i Warner Music Norway er han nå klar med mer musikk. 

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

På hans ferskeste singel «466-HOM» (hørt om meg, som telefontaster og akronym) er han klar for å ta steget ut av undergrunnen og rydde unna all tvil om hvem Skaterboy Rico er. En artist med et godt øre for melodier, følsomme fremførelser og et bånn ærlig tekstunivers. 

NRK P3 har allerede listet hans nye singel, og har tidligere omtalt musikken hans som en R&B-drøm, mens Aftenposten har beskrevet ham som den nye, stigende stjernen på Loddefjord-himmelen. Med andre ord: her er det bare å følge med fremover. Og få på «466-HOM» der du hører musikk.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.