MUSIKK: Peder Elias slipper låta «Bonfire»

sony

Peder Elias er middels god til å tenne bål, men definitivt over snittet god til å skrive og synge om dem.

– Låta «Bonfire» skrev vi en solfylt dag i mai. Det var usedvanlig uanstrengt, med ekstremt god stemning i studio, forteller Peder Elias.

«Vi» er Magnus Bertelsen, Kristoffer Haugan og Ronny Johnsen. Og god stemning inkluderte blant annet å slå på vegger, sakkosekker, bord og tomflasker for å lage organiske lyder til bruk i melodien.

Les også:  Ny podkast på NRK: «Meininga med livet» med Live og Ronny

– Vi overtenkte ikke, bare gikk for det som føltes naturlig., sier Peder Elias.

Og er det å synge rundt et bål naturlig for Peder Elias? «Hjemme hos mor er det bålpanne i hagen, og det er ikke uvanlig at det blir allsang når vi sitter der. Det er noe med bål som gir så sykt god stemning!» I tillegg har familien en fast nyttårstur i marka hvor de – hvis de har husket fyrstikker – tenner bål for varme og stemning. Ja, og så ryktes det om en videoinnspilling som ble usedvanlig hyggelig, så «Bonfire» er allerede prøvekjørt og fungerer beviselig rundt et leirbål.

Les også:  Avduking av Harald Berg-statuen: - Det er for sent å være beskjeden

Peder Elias har hatt en herlig sommer så langt, med bading, grilling, hytteliv og kos.

Noen høydepunkter?

– Konserter og show! Helt klart. Jeg har vært så heldig å få spille for masse folk i sommer. VG-lista i hjembyen Trondheim var spesielt, selv om 9 grader og pøsregn nok la en liten demper. Mens Bergen med 20 grader, sol og stappfull Festplass bare blir overgått av åpningsshowet for Norway Cup i 30 grader med 20.000 fantastiske publikummere. Og å få være med på kjendiskampen!, sier Peder Elias.

Les også:  The National ute med albumet "Laugh Track"

For Peder Elias elsker fotball nesten like høyt som han elsker musikken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.