MUSIKK: Påls butikk ute med låta «Lag spor»

drabant

I dag slipper Påls butikk singelen «Lag spor» hos Drabant Music. «Lag spor» er siste singel ut før albumet «DPRESSR» slippes 20. september. 

Mens albumet setter søkelyset mot samfunnstrekk under press, forteller låta at det tross alt finnes håp for lysere tider.

– Jeg har hatt noen gode samtaler med eldre mennesker. Selv om jeg kanskje har håpet på å få servert løsningen til livets utfordringer i ett kort råd, er det nok sjelden livsvisdom kan formidles sånn, sier vokalist Mats Larsen.

– «Lag spor» prøver å fange min opplevelse av disse samtalene. Den er et positivt motsvar til albumets øvrige låter, og en hymne til Østensjø.

Singelen er fjerde låt ut fra det kommende albumet, som blir den fjerde utgivelsen fra Påls butikk siden bandet ble opprettet i 2015.

Påls butikk forsøker å stå midt i rocken. Soundet som plateanmeldere har betegnet som særegent Påls butikk, skapes av at de bruker en rekke av rockens sjangerelementer for å få frem budskapet sitt. Uttrykket blir en form for eklektisk rock. «Lag spor» er produsert, mikset og masteret av Nick Terry, som tidligere har jobbet med band som Oslo Ess og Kvelertak.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.