MUSIKK: Maria Haukaas Mittets dag i «Hver gang vi møtes»

grappa tv2

I sesongens tredje episode av «Hver gang vi møtes» er det Maria Haukaas Mittet som står i sentrum. 

Forrige helg ble det skapt nye, uforglemmelige øyeblikk og minner i «Hver gang vi møtes» da det var Trine Reins dag, hvor hun og hennes karriere ble hyllet – blant annet med covre av enorme hits som «Torn» og «Stay With Me Baby». I kveld er det endelig Maria Haukaas Mittet sin tur!

Allerede som 11-åring sto Maria på scenen på Bryggeteateret i Oslo som «Annie». Hun har spilt i en rekke teater og showproduksjoner. Artisten og skuespilleren deltok i musikkprogrammet IDOL på TV 2 i 2004. Maria har også deltatt i både norsk og svensk Melodi Grand Prix, og vant den norske finalen i 2008 med låten «Hold On Be Strong». Låten kom på femteplass i den internasjonale MGP-konkurransen samme år.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Låten ble nominert til Spellemannsprisen for årets hit. Maria har gitt ut fem album og flere singler. Hun debuterte som soloartist i 2004 med singelen «Breathing». Singelen lå 10 uker på VG-lista med femteplass som beste notering. I 2015 vant Maria førsteplass i Stjernekamp på NRK. 

– Det virker utrolig spennende og givende å få gå inn i andres musikkarrierer, å få reise inn i andres liv. Dette vil garantert gi inspirasjon og jeg gleder meg til å være en del av sesongens «Hver gang vi møtes gjeng». Sjelden jeg har gledet meg så mye til noe, sa Maria Haukaas Mittet i forkant av innspillingen.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Den åttende sesongen av «Hver gang vi møtes» finner sted på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss, og i år er det Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen som byr seere og lyttere inn på uforglemmelige musikalske øyeblikk, historier, hygge og moro.

Det offisielle albumet fra sesongen er ute digitalt og på CD 15. februar 

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Dette blir sunget i kveld: 
• Tom Mathisen – «Te øya mi» 
• Petter «Katastrofe» Kristiansen – «Glorious (Suveren)» 
• Elisabeth Andreassen – «Heim» 
• Trine Rein – «Precious To Me» 
• Sol Heilo – «Hold On Be Strong» 
• Lars Bremnes – «Himmel imella oss»

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.