MUSIKK: Marcus & Martinus ute med «Pocket Dial»

sony

Etter et år med kontinuerlig turnering gjennom store deler av Europa – inkludert én måned sammen med superstjernen Jason Derulo – er Marcus & Martinus klare for å vise fram sitt neste steg på veien mot verdensherredømme.

Nå er singelen «Pocket Dial», første smakebit fra EPen «SOON» som følger tett på, mandag 10.juni.

EPen med totalt 5 låter er svært etterlengtet blant norske og internasjonale fans, såkalte «MMers». Så etterlengtet har ny musikk vært, at fansen har vært med på å gi EPen navnet «SOON». For etterhvert som standardsvaret til Marcus og Martinus ble «Soon!» på spørsmålet om når de skulle gi ut ny musikk, dannet det en grobunn for intern humor, diskusjoner og lengting i kjølvannet av det noe diffuse «Soon». 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Men «SOON» er også et begrep og en samling låter som sier noe om hvilken fase av livet og karrieren Marcus & Martinus befinner seg i. En overgangsfase mellom barn og voksen, å være underveis til noe enda større, i påvente av nye erfaringer og å finne seg selv både musikkmessig og i livet. 

Ettersom Marcus og Martinus vokser og modnes reflekteres det i musikken, som viser tydelige endringer i smak og personlighet over tid. 17-åringene vokser opp sammen med og i takt med fansen, og det gjenkjennelige «Marcus & Martinus-soundet» er i en naturlig utvikling. Mer enn noen sinne tidligere har Marcus og Martinus selv vært delaktige i låtskrivingsprosessen, og resultatet er en singel og en EP med et tydelig utspring i deres drivende energi og kjærlighet for musikk.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– «SOON har vært et veldig fint prosjekt for oss. Vi har tatt oss tid til å være mye i studio i det siste og fått vært med i hele prosessen med låtene. Låtene vi har valgt ut til SOON betyr mye for oss og vi gleder oss veldig til å komme ut på konserter igjen i sommer og spille de for første gang, sier Marcus.

– Vi er veldig heldige som får jobbe med noen av de aller flinkeste produsentene og låtskriverne i verden. Tayla Parx har vært en stor inspirasjon og en fantastisk person inn i prosjektet. SOON er en mix av rolig og up tempo låter som alle på hver sin måte har noe av det M&M soundet vi jobber med hele tiden for å finne. Det har vært utrolig gøy å få eksperimentere og prøve oss litt frem, det tror jeg de som hører på SOON også vil merke, Martinus.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

De hardtarbeidende tvillingene fra Trofors feirer musikkrelease med fire store Europa-konserter i sommer. Marcus & Martinus elsker å stå på scenen, og inntar arenaer i Finland, Hellas, Tsjekkia og Sverige med både splitter nye låter og eldre hits gjennom juni og juli.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.