MUSIKK: Linda Vidala slipper låta «Halvt Thai»

universal

Artist og produsent Linda Vidala fikk sitt store gjennombrudd med den P3 Gull- og Spellemannsnominerte singelen «Bængshot» med KingSkurkOne i 2017. Nylig slapp Linda del 1 av sitt nye musikalske prosjekt, med tittelen «Halvt norsk», nå er det duket for del 2, «Halvt Thai».

Prosjektet tar for seg Vidalas liv med både de utfordringene og gledene det innebærer å ha to kulturer med seg fra barndommen av.

Der del 1 var en tidvis mørk og melankolsk samling låter, møter vi på del 2 Linda «Longtime» Vidala. Den mer lystige og rampetesiden av artisten.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

«Halvt Thai» er en energetisk og feststemt utgivelse med et budskap om å slippe seg løs og tørre å være seg selv.

Den bråtøffe singelen «Spiller deg» med stjerneskuddet Cherie Mwangi ble sluppet tidligere i vår, og nå er det klart for låter som «Hakuna Matata» – en låt om legge fortiden bak seg. Uansett hva slags liv du lever og hva du vil ha, så slapp av og nyt det! Låten er inspirert av både Løvenes Konge og Spice Girls «Wannabe». Dette er også den første låta Linda har produsert sammen med en venninne, Handycat.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

«Mama G» er en hyllest til alle sterke Mama G’s der ute. Alle kvinner. Gamle og nye, kjente og ukjente. Legenden og hverdagshelten. Kvinner som jobber doble skift, forsørger barn, og grinder livet.

 «Kjører Hardt» er en grimey power-låt med inspirasjon hentet fra barneleken «Slå på ring». En låt som handler om å kjøre på og kjøre hardt uavhengig av hva andre rundt deg sier. Den beskriver en slags hverdagslig kampmodus.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Som en ekstra bonus på denne EPen finner vi også en splitter ny versjon av megahiten «Bængshot» oversatt til engelsk med tittelen «Bangkok Mafakka» feat. Joe Nat. Versjonen er laget spesielt for det Thailandske markedet.

Sommerens lydspor er herved servert!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.