MUSIKK: Låta «Thinkin’ Bout» av SJUR ute nå

sony

Med sine mer enn 170 millioner avspillinger hos Spotify, er produsenten SJUR klar for å gi ut enda en smash! På vokal har han med seg britiske Caitlyn Scarlett, som er en up-and-coming låtskriver og sanger.

Det var etter en låtskrivercamp i Danmark i fjor at SJUR og Caitlyn fant tonen – hvor de sammen lagde en demo som de begge elsket. Dette resulterte i at briten dro helt til Bergen, SJURs hjemby, for å ferdigstille «Thinkin’ Bout».

Siden hun signerte en publishing-avtale med BMG i 2017, har Caitlyn og hennes låtskriver-talent vært ettertraktet. Roc Nation inviterte henne blant annet til å lage låter for Rihanna i London med store navn som DJ Dahi (Drake, Kendrick Lamar, Big Sean), MelO (Beyoncé) og Levi Lennox (M.I.A., Zayn Malik)!

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

– SJUR er en av mine favoritt-mennesker å samarbeide med og jeg er så spent over hvordan låten har blitt. Jeg elsker å slippe låter internasjonalt og spesielt med norske artister, det har blitt et av mine favorittsteder å besøke, forteller Caitlyn Scarlett.

SJUR er også fornøyd med valget av samarbeidspartner.

– Hun er fantastisk! Både som sanger og låtskriver, sier bergenseren om briten.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Med sitt fengende refreng og Midtøsten-inspirerte falsett, vil «Thinkin’ Bout» på alle mulige måter fange oppmerksomhet. Og den bassen er virkelig alt!

– Dette er en helt ny sjanger for meg, preget av dype bassnoter som er pitched og gjentagende. Jeg tror virkelig at denne låten skiller seg ut fra mine tidligere singler, fortsetter SJUR.

Med opphav fra en liten by på Norges vestkyst, kan SJUR vise til suksess med over 170 millioner streams hos Spotify, inkludert låter som «What Do I Do» og «Rich & Famous» med Isac Elliot. Coveren av Marios «Let Me Love You» har over 100 millioner avspillinger hos Spotify alene, og gikk inn på topplister i både Norge, Canada, Finland, Danmark, Nederland og Sverige.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Etter en travel sommer, med mye reising og konserter over hele landet, er SJUR klar for å dra tilbake i studio og jobbe med nye, spennende samarbeid og ny musikk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.