MUSIKK: Låta «Fine» utgitt av ORBO

grappa

Fem år etter forrige album, «Safe & Sound», er ORBO tilbake med ny singel i dag på Grappa Musikkforlag. Med «Fine» girer tidligere Spellemann-vinner ORBO seg opp til hans kommende tredje soloalbum etter en lang karriere med ORBO & The Longshots.

Dette er en låt som omtrent kunne vært hentet direkte fra TV-serien True Detective, og teksten alene kommer til å gi deg frysninger nedover ryggen. De universelle spørsmålene om liv og død hagler ut til lyd av tunge akustiske gitarer og skarptrommer verdig en hærfører. 

Les også:  Richard Hawley slipper albumet "In This City They Call You Love"

«Fine» ble skrevet etter en samtale om nettopp liv og død med Sir David Attenborough, og hvis du noensinne har lurt på hvordan din siste time vil bli ligger kanskje svaret her.

– Jeg har alltid vært en stor fan av T-Bone Burnett og Buddy Miller, og sangen er inspirert av americana-sjangeren og teksten er universell, forteller Ole Reinert Berg-Olsen om «Fine».

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

– Napoleon Bonaparte lurte alltid på hvordan han skulle dø, og er vel ett av de beste eksemplene vi har på hvordan ting i livet ikke nødvendigvis blir som man har tenkt. «Fine» tar opp noe som er tabubelagt og sjeldent snakket om, men som vi alle går og tenker på.

Singelen er produsert av Bjarne Stensli, og er spilt inn i Oslo Klang, samt Jace Everett Recording Studio i Nashville, og ORBO Music Studio på Os.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.