MUSIKK: Låta «Bankers» sluppet av TRXD

sony

Låta «Knock Knock» er basert på en instrumental TRXD laget på en av sine mange turer til Los Angeles, smidd ferdig i Oslo, hvor vokalist Nico D sørget for siste finish.

TRXD, Truls og David, oser gode vibber selv også, til tross for at de har tilbragt mesteparten av sommeren jobbende i studio i LA og hjemme i Norge.

– Når været er fint rekker vi alltids en forfriskende dukkert» sier de «Og det var godvær da vi spilte på Palmesus, så da teller det nesten som årets sommerferie. Gjør det ikke?

Det er kanskje ikke så vanskelig å fokusere på jobb, selv i sommervarmen, når det betyr å få samarbeide med talentfulle musikkskapere rundt om i verden. 

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Om de får litt fri tar TRXD kanskje utfordringen om å stikke innom noen venner, banke på og spørre om de vil henge? Uten å ha gjort en avtale først.

– Det skjer bare aldri! Da vi var yngre og ikke hadde mobiler gikk vi jo bare på besøk, og håpet kompisene var hjemme. Kanskje vi skal begynne med det igjen, og se hva slags uventede ting som skjer?

Les også:  Engelske lydbøker øker
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.