MUSIKK: Lars Eriko fra Mosjøen ute med låta «Revolutionary Youth»

major label

Lars Eriko fra Mosjøen i Nordland har tidligere turnert med bandet Dirt Inc. Nå er han klar med første solo-singel, opplyser Radio Nord Norge.

– Rocken er ikke død. Men Dylan, Lennon og Neil Young var fryktløse ikoner med samfunnsengasjement, som inspirerte generasjoner. Rocken lever som aldri før sett i antall utgivelser, problemet er at den er like aktuell som Sylvester Stallone. Skal vi artister nå ut til massene må vi kanskje utfordre samfunnet, og tilnærme oss bloggerne med bruk av tastatur og kamera i tillegg til gitar eller mikrofon, innleder Lars Eriko.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

“Revolutionary Youth, bring along a new kind of truth” lyder refrenget på hans første singel. Låten har en svær rocke-produksjon og fremstår som en revolusjons-hymne som gir assosiasjoner til Springsteen eller Neil Young. Teksten er et tydelig kall til de kommende generasjoner om å finne tilbake til seg selv, naturen og essensen i livet, ifølge Radio Nord Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.