MUSIKK: Kevin Morby ute med låta «No Halo»

playground

Morby har vært mest kjent som en del av det Brooklyn-baserte folk-kollektivet Woods, men brøt for noen år siden ut for å konsentrere seg om egen solokarriere. Nå er han ute med låta «No Halo».

Med sine fire anerkjente soloalbum og en hel drøss av ulike samarbeid, har Kevin Morby blitt en ekte musikalsk poet. Hver plate har sin egen unike persona og utforsker spennende temaer gjennom fokusert og dedikert ferdighet. 26. april slipper sin karriere-beste, dobbel LPen «Oh My God», via Dead Oceans.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Religion er rundt oss alle, det er et universelt språk og det er dyp skjønnhet i den. Jeg har funnet det som et nyttig verktøy innen låtskriving, da det er noe alle kan forholde seg til på noe nivå. Det er religiøse temaer eller bilder i mye av det jeg har gjort, så jeg ønsket å få alt det ut og snakke bare det språket gjennom et helt album. Det handler ikke om en egentlig gud, men en oppfattet en, og dette er en outsiders syn på den menneskelige erfaringen med religion, sier Morby.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Dette føles som en fullendt sirkel, min mest selvrealiserende utgivelse så lang, sier Kevin Morby 

Gjennom sitt tidligere arbeid har Morby jobbet med et tilsynelatende religiøst tema. Selv om han ikke identifiserer seg som «religiøs» gjenkjenner Morby i seg selv noe åndelig.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.