MUSIKK: Izabell – Gå med meg

hes

Norges egen rapdronning, Izabell, er straks klar med nytt album på eget label. Og nå har hun sluppet singelen «Gå med meg».

– «Gå med meg» handle om at eg har SKAM-lyst på ein fyr som eg bare vil ta(!) med meg. I bilen, i ørkenen, i sengen. Til og med på museum! Låten e manipulerende, forførende og sårbar fordi eg desperat prøve å holde fast på denne personen som eg har så lyst på. To skada skjebner. Sounden e ein deilig blanding av rap, blues og soul, forteller Izabell.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Produsent Håvard Rosenberg forteller om låten:

– Beaten er laget ut ifra teksten – en sykt billedlig story. Jeg hang meg veldig opp i tekstlinjen «to likesinnede på rømmen, i en Chevrolet blazer». Det var naturlig å gå til noe gammelt Amerikansk som musikalsk inspirasjon. Jeg synes det er fett å prøve å gjøre noe unikt beatmessig, når man produserer for en unik artist.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Fra Izabell var liten har hun alltid skrevet tekster. Fra små søte låter på dårlig engelsk i kladdeboka til ni strake radiolista singler på NRK P3.

Til tross for sin relativt korte karriere, var Izabell en selvskreven gjest både i NRKs dokumentar om den norske hiphop-kulturen i 2017, og i Øyvind Holens bok fra 2018: Nye Hiphop Hoder.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.