MUSIKK: Isac Elliot ute med låta «Waiting Game»

universal

Den finske superstjernen varmet opp for Justin Bieber på de tre konsertene han hadde i Telenor Arena, og han har også selv spilt i Oslo Spektrum i både 2014 og 2016. I dag slipper han nye singelen «Waiting Game».

18-åringen og popfenomet har allerede gitt ut singler og album som har gått gull, platina og multi-platina i alle nordiske land. Hans siste album “Faith” gikk gull i Finland, Norge og Sverige allerede på releasedag!Isac Elliot fascinerer sitt publikum med sin unike stemme og karismatiske personlighet. Nye singelen  «Waiting Game» er lyden av urban-pop i 2019, og som du kan rett og slett ikke motstå. Låta ble produsert av den finske duoen Jaron & Istala og medskrevet av Isac Elliot selv. “Waiting Game” er hans første singel, utgitt av Universal Music.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Ingenting kan stoppe han nå, og Isac Elliot er klar til å erobre musikkverdenen, utover Norden. Med sin iøynefallende motestil, som er en blanding av urban street wear og luksuriøs high-fashion matchet med finsk coolness, er Isac Elliot et stilikon for sin generasjon. Isac Elliot har oppnådd over 190 millioner streams på Spotify alene, erobret toppen av hitlistene med albumene sine og gitt ut flere hit-singler, noe som viser en status som en av de beste skandinaviske pop-superstjernene.Han har vunnet flere prestisjetunge musikkpriser (inkludert EMMA Award (Finish Grammy) og MTV Award «Best Finnish Act») og har fylt Spektrum allerede 2(!) ganger før han fyllt 18 år gammel.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Den finske popsangeren har nesten 1 million følgere på sine sosiale medier og i Skandinavia er Isac Elliot også en merkevareambassadør for Mercedes Benz. Med «Waiting Game» understreker Isac Elliot at han er klar for den internasjonale scenen og er definitivt en av de hotteste popartistene å se opp for i 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.